Kaguyahime no Monogatari 2013

Originele titel: かぐや姫の物語

 • 8.0 1701 stemmen
 • 137 min
 • Animatie Drama Fantasie
Trailer afspelen

Gebaseerd op een beroemd verhaal uit de Japanse folklore. Een oude man vindt op een dag een baby in een stralende bamboeplant. Het jonge meisje, gezegend met een uitzonderlijke schoonheid, blijkt later een prinses van buitenaardse komaf te zijn.


Stream Kaguyahime no Monogatari (2013) online in België

Wil je Kaguyahime no Monogatari (2013) kijken? Is de film Kaguyahime no Monogatari met Aki Asakura te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kaguyahime no Monogatari kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Kaguyahime no Monogatari (2013) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Kaguyahime no Monogatari te kopen op Apple TV. Kaguyahime no Monogatari (2013) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Kaguyahime no Monogatari (2013) gratis
Koop Kaguyahime no Monogatari (2013)
Huur Kaguyahime no Monogatari (2013)

Download かぐや姫の物語 (2013) Nederlandstalige ondertiteling
The.Tale.of.the.Princess.Kaguya.2013.720p.BluRay.x264.DTS-WiKi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Zaterdag 23 november 2013
 • Speelduur 137 minuten
 • Genres Animatie, Drama & Fantasie
 • Productie budget $49,300,000
 • Opbrengst $24,366,656
 • Productiebedrijven Studio Ghibli, Hakuhodo DY Media Partners, KDDI, Mitsubishi Shoji, Nippon Television Network Corporation, TOHO & T2 Studio
 • Productielanden Japan
 • Trefwoorden Princess, Historical, Japanese woman, Based on fairy tale, Japanese folklore, Bamboo, Anime & Fantasy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Kaguyahime no Monogatari (2013) met Aki Asakura is te streamen op Netflix. Kaguyahime no Monogatari (2013) is te koop op Apple TV. Kaguyahime no Monogatari (2013) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Kaguyahime no Monogatari (2013) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Kaguyahime no Monogatari (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kaguyahime no Monogatari (2013) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kaguyahime no Monogatari (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kaguyahime no Monogatari (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kaguyahime no Monogatari (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Kaguyahime no Monogatari (2013) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Kaguyahime no Monogatari (2013) onbeperkt gratis kijken.

Kaguyahime no Monogatari (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kaguyahime no Monogatari (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kaguyahime no Monogatari (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kaguyahime no Monogatari (2013) met Aki Asakura kopen of huren op Apple TV in België.