Spark: A Space Tail 2016

  • 4.7 58 stemmen
  • 97 min
  • Avontuur Animatie Komedie Familie Sciencefiction
Trailer afspelen

Het tiener-aapje Spark en zijn vrienden Vix - een strijdlustige vos - en Chunk - een wrattenzwijn en technisch genie - beginnen aan een missie om de belegerde planeet Bana los te wrikken uit de handen van de op macht beluste General Zhong. De gevaarlijke missie leidt Spark naar de uithoeken van het heelal en naar het geheim van zijn ware identiteit.


Stream Spark: A Space Tail (2016) online in België

Wil je Spark: A Space Tail (2016) kijken? Is de film Spark: A Space Tail met Jessica Biel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Spark: A Space Tail kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Spark: A Space Tail (2016) streamen op Amazon Prime Video & Sooner. Het is mogelijk om de film Spark: A Space Tail te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Spark: A Space Tail (2016) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Spark: A Space Tail (2016) gratis
Koop Spark: A Space Tail (2016)
Huur Spark: A Space Tail (2016)
Download ondertiteling voor deze film Spark: A Space Tail (2016)
Spark.A.Space.Tail.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 april 2016
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie, Komedie, Familie & Sciencefiction
  • Opbrengst $116,873
  • Productiebedrijven Shanghai Hoongman Technology Co., GulfStream Pictures, Redrover, ToonBox Entertainment & Suning Global Media
  • Productielanden Canada & South Korea
  • Trefwoorden Black hole, Anthropomorphism, Space, Planet, Monkey, Animal & Space monster.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Spark: A Space Tail (2016) met Jessica Biel is te streamen op Amazon Prime Video & Sooner. Spark: A Space Tail (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Spark: A Space Tail (2016) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Spark: A Space Tail (2016) streamen op Amazon Prime Video & Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Spark: A Space Tail (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Spark: A Space Tail (2016) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Spark: A Space Tail (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Spark: A Space Tail (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Spark: A Space Tail (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Spark: A Space Tail (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Spark: A Space Tail (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Spark: A Space Tail (2016) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Spark: A Space Tail (2016) onbeperkt gratis kijken.

Spark: A Space Tail (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Spark: A Space Tail (2016) met Jessica Biel kopen of huren op Apple TV in België.