Titan A.E. 2000

 • 6.5 1028 stemmen
 • 95 min
 • Animatie Actie Sciencefiction Familie Avontuur
Trailer afspelen

Het is de 31e eeuw: de aarde is vernietigd door buitenaardse wezens. Een paar van de laatste mensen gaan opzoek naar een gigantisch apparaat dat in staat is om een nieuwe Aarde te maken.


Stream Titan A.E. (2000) online in België

Wil je Titan A.E. (2000) kijken? Is de film Titan A.E. met Matt Damon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Titan A.E. kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Titan A.E. (2000) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Titan A.E. te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Titan A.E. (2000) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Titan A.E. (2000) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 16 juni 2000
 • Speelduur 95 minuten
 • Genres Animatie, Actie, Sciencefiction, Familie & Avontuur
 • Productie budget $75,000,000
 • Opbrengst $36,754,634
 • Productiebedrijven David Kirschner Productions, Fox Animation Studios, Gary Goldman Productions & 20th Century Fox
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Galaxy, Mission, Monster, Dystopia, Alien & Space.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Titan A.E. (2000) met Matt Damon is te streamen op Disney Plus. Titan A.E. (2000) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Titan A.E. (2000) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Titan A.E. (2000) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Titan A.E. (2000) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Titan A.E. (2000) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Titan A.E. (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Titan A.E. (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Titan A.E. (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Titan A.E. (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Titan A.E. (2000) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Titan A.E. (2000) onbeperkt gratis kijken.

Titan A.E. (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Titan A.E. (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Titan A.E. (2000) met Matt Damon kopen of huren op Apple TV in België.