Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) poster

Animal Act with Baboon, Dog and Donkey 1919

  • 2 min
  • Komedie

korte film : Begint met een close-up van een baviaan die een viool 'speelt', en gaat vervolgens over naar een mediumshot daarvan. De baviaan draagt ​​een wit overhemd met korte mouwen, een losse vlinderdas en een tweedbroek. Uitsnede naar een close-up van de baviaan met een rond masker of iriseffect, zonder de viool maar met een halsband om zijn nek en een gestreept katje dat hij op zijn schouder legt. Een ander iriseffect opent naar een afstandsshot van een podium met een geschilderde achtergrond van een rivier. Links op het podium staat een vrouw in een mouwloze jurk met lovertjes tot aan de knie en hoge veterlaarzen, terwijl ze de riem van een donkere ezel vasthoudt. (Bibliotheek van het Congres)


Stream Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) online in België

Wil je Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) kijken? Is de film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Animal Act with Baboon, Dog and Donkey kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 januari 1919
  • Speelduur 2 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Animal, Silent film & Vaudeville act.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Animal Act with Baboon, Dog and Donkey (1919) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.