Strange World 2022

  • 6.3 1174 stemmen
  • 102 min
  • Animatie Familie Avontuur Sciencefiction Fantasie
Trailer afspelen

In Walt Disney Animation Studios' originele komische avontuur boordevol actie, Strange World, maken we kennis met drie generaties van de legendarische Clade-familie, terwijl ze proberen samen te werken en door een onbekend, verraderlijk land onder hun eigen wereld te navigeren.


Stream Strange World (2022) online in België

Wil je Strange World (2022) kijken? Is de film Strange World met Jake Gyllenhaal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Strange World kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Strange World (2022) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Strange World te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Strange World (2022) is te huur op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Strange World (2022) gratis
Koop Strange World (2022)
Download ondertiteling voor deze film Strange World (2022)
Strange.World.2022.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-FLUX Downloaden
Strange.World.2022.MULTi.COMPLETE.BLURAY-4FR Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 23 november 2022
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Animatie, Familie, Avontuur, Sciencefiction & Fantasie
  • Productie budget $180,000,000
  • Opbrengst $73,621,640
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Walt Disney Animation Studios
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Monster, Harmony, Farmer, Explorer, Lgbt teen, Aggressive & Alternative world.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Strange World (2022) met Jake Gyllenhaal is te streamen op Disney Plus. Strange World (2022) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Strange World (2022) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Strange World (2022) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Strange World (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Strange World (2022) huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Strange World (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Strange World (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Strange World (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Strange World (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Strange World (2022) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Strange World (2022) onbeperkt gratis kijken.

Strange World (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Strange World (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Strange World (2022) met Jake Gyllenhaal kopen of huren op Apple TV in België.