Hopper en de Hamster der Duisternis 2022

Originele titel: Chickenhare and the Hamster of Darkness

  • 7.3 248 stemmen
  • 91 min
  • Animatie Avontuur Komedie Familie Fantasie
Trailer afspelen

Young Chickenhare is de geadopteerde zoon van koning Peter, een beroemde avonturier. Deels kip en deels haas, hij heeft het heel moeilijk om op te groeien en vermomt zich als een haas om de spot van zijn leeftijdsgenoten te vermijden. Wanneer de dag van de proeven van de Royal Adventurer Society komt, mislukt Chickenhare, gehinderd door zijn vermomming, jammerlijk. Maar hij is vastbesloten om een ​​tweede kans te grijpen en de Scepter of the Hamster of Darkness te vinden, voor zijn gemene oom Lapin. De Scepter zal immense macht geven aan zijn houder. Als Lapin het te pakken krijgt, is hij niet te stoppen. Vergezeld door zijn trouwe dienaar Abe, een sarcastische schildpad, en Meg, een vechtsportexpert stinkdier, gaat hij op een epische en initiërende zoektocht.


Stream Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) online in België

Wil je Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) kijken? Is de film Hopper en de Hamster der Duisternis met Jordan Tartakow te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hopper en de Hamster der Duisternis kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Hopper en de Hamster der Duisternis te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is te huur op Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) gratis
Koop Hopper en de Hamster der Duisternis (2022)
Huur Hopper en de Hamster der Duisternis (2022)
Download ondertiteling voor deze film Chickenhare and the Hamster of Darkness (2022)
Chickenhare.and.the.Hamster.of.Darkness.2022.1080p.WEBRip.x265-RARBG Downloaden
Chickenhare.and.the.Hamster.of.Darkness.2022.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.X264-EVO Downloaden
Chickenhare.and.the.Hamster.of.Darkness.2022.1080p.BluRay.x264-OFT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 februari 2022
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Animatie, Avontuur, Komedie, Familie & Fantasie
  • Productie budget $20,000,000
  • Productiebedrijven Dark Horse Entertainment, Octopolis, nWave Pictures, Canal+ & Ciné+
  • Productielanden Belgium, France & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) met Jordan Tartakow is te streamen op Sooner. Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) kan je in België huren op Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is te koop op streamingdienst Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) huren op Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Hopper en de Hamster der Duisternis (2022) met Jordan Tartakow kopen of huren op Apple TV in België.