Bibi & Tina - Voll verhext! (2014) poster

Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege 2014

Originele titel: Bibi & Tina - Voll verhext!

  • 6.2 53 stemmen
  • 101 min
  • Avontuur Familie

De voorbereidingen voor het gekostumeerde bal in Kasteel Frankenstein zijn in volle gang. Maar de stemming slaat om als er wordt ingebroken. De dieven hebben waardevolle schilderijen en de brillencollectie van Graaf Frankenstein gestolen. Ook is de sfeer op manege Martinshof verre van vrolijk, want er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp. Bibi en Tina maken een plan om de manege te promoten. Dan wordt Bibi voor het eerst verliefd… Op de knappe Tarik, die met zijn vier broers en zussen de manege volledig op de kop zet. Later wordt duidelijk dat Tarik ook nog een duister geheim met zich meedraagt.


Stream Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) online in België

Wil je Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) kijken? Is de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege met Lina Larissa Strahl te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is te huur op Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) gratis
Koop Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014)
Huur Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 december 2014
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven Boje Buck Produktion GmbH, DCM Pictures, ZDF & Kiddinx Filmproduktion
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Witch.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) met Lina Larissa Strahl is te streamen op Sooner. Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) kan je in België huren op Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is te koop op streamingdienst Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) huren op Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Bibi en Tina 2: Liefde en Diefstal op de Manege (2014) met Lina Larissa Strahl kopen of huren op Apple TV in België.