The Thorn Birds: The Missing Years (1996) poster

De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren 1996

Originele titel: The Thorn Birds: The Missing Years

  • 6.6 15 stemmen
  • 171 min

Wat gebeurde er eigenlijk met Eerwaarde Ralph de Bricassart en Meggie Cleary tijdens die mysterieuze jaren die niet in de succesrijke originele miniserie uit 1983 aan bod kwamen? Het meeslepende antwoord verneemt u in De Doornvogels - De Ontbrekende Jaren. Richard Chamberlain herneemt zijn rol van de Bricassart in deze geweldige aanvulling op De Doornvogels, naar de bestseller van Colleen McCullough. Nadat de Bricassart zich in Rome, tijdens WOII, heeft ontpopt tot de heldhaftige redder van oorlogsvluchtelingen, stuurt het Vaticaan hem terug naar de uitgestrekte Australische schapenranch die hij nooit meer dacht te zullen terugzien. Het weerzien met Meggie (Amanda Donohoe) leidt niet alleen tot nieuwe bekoringen, maar ook tot een diepe crisis: Meggie staat immers op het punt de voogdij over de zoon uit hun vroegere, verboden liefdesrelatie te verliezen...


Stream De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) online in België

Wil je De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) kijken? Is de film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren met Richard Chamberlain te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film The Thorn Birds: The Missing Years (1996)
The Thorn Birds - The missing years Downloaden

Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Maandag 1 januari 1996
  • Speelduur 171 minuten
  • Productielanden Australia & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Doorn Vogels: De Ontbrekende Jaren (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.