I Dreamed of Africa 2000

  • 5.5 73 stemmen
  • 114 min
  • Romantiek Drama Avontuur
Trailer afspelen

De gescheiden en welgestelde Kuki besluit na een zwaar auto-ongeluk haar leven over een andere boeg te gooien. Ze aanvaardt een huwelijksaanzoek van Paolo Gallmann en trekt samen met hem en haar zoontje Emanuele naar Kenia om er als veeboeren aan de slag te gaan. Het leven op het Afrikaanse platteland is bijzonder hard: wilde olifanten en leeuwen vormen een voortdurende bedreiging, zware stormen zorgen voor veel schade, genadeloze stropers laten zich door niets of niemand afschrikken en een naburige stam staat erg achterdochtig t.o.v. de nieuwkomers. Bovendien is Paolo vaak dagenlang afwezig terwijl hij gaan jagen of vissen is met zijn vrienden. Maar Kuki is niet van plan om haar nieuwe leven zomaar op te geven.


Stream I Dreamed of Africa (2000) online in België

Wil je I Dreamed of Africa (2000) kijken? Is de film I Dreamed of Africa met Kim Basinger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je I Dreamed of Africa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film I Dreamed of Africa te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. I Dreamed of Africa (2000) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop I Dreamed of Africa (2000)
Huur I Dreamed of Africa (2000)
Download ondertiteling voor deze film I Dreamed of Africa (2000)
I Dreamed of Africa (2000) Downloaden
I Dreamed of Africa Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 mei 2000
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Romantiek, Drama & Avontuur
  • Productie budget $34,000,000
  • Opbrengst $14,400,327
  • Productiebedrijven Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Africa.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

I Dreamed of Africa (2000) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. I Dreamed of Africa (2000) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film I Dreamed of Africa (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film I Dreamed of Africa (2000) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film I Dreamed of Africa (2000) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je I Dreamed of Africa (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film I Dreamed of Africa (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film I Dreamed of Africa (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

I Dreamed of Africa (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

I Dreamed of Africa (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

I Dreamed of Africa (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

I Dreamed of Africa (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film I Dreamed of Africa (2000) met Kim Basinger kopen of huren op Apple TV in België.