Raw Deal 1986

Het systeem gaf hem een ruwe deal. Niemand geeft hem een ruwe deal.

  • 5.8 746 stemmen
  • 106 min
  • Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

FBI-agent Kaminski is uit het corps geschopt wegens zijn ongekende bruutheid. Maar als de FBI de maffia-organisatie van godfather Patrovita in Chicago wil oprollen wordt maar één man bereid gevonden om te infiltreren in het gangsternetwerk: Kaminski! De FBI zorgt ervoor dat Mark Kaminski officieel wordt vermoord en onder de valse naam Joseph Brenner probeert hij het vertrouwen te winnen van Patrovita. Brenner wordt pas echt aanvaard als hij tijdens een bloedige raid op een politiekantoor een grote partij drugs kan heroveren. Tijdens een moordopdracht is Brenner er getuige van hoe zijn goede vriend en FBI-collega Shannon koelbloedig wordt neergeschoten. Zonder zich om zijn dekmantel te bekommeren zal Brenner alias Kaminsky met niets ontziend geweld voorkomen dat Chicago nog langer geteisterd wordt door de misdadige Patrovita-familie. Een keiharde confrontatie is het gevolg.


Stream Raw Deal (1986) online in België

Wil je Raw Deal (1986) kijken? Is de film Raw Deal met Arnold Schwarzenegger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Raw Deal kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Raw Deal te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Raw Deal (1986) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Raw Deal (1986)
Huur Raw Deal (1986)
Download ondertiteling voor deze film Raw Deal (1986)
Raw.Deal.1986.720p.BluRay.x264-LCHD Downloaden
Raw Deal 1986 x264 DTS WAF Downloaden
Raw.Deal.1986.PROPER.DVDRip.DivX-MDX Downloaden
Raw Deal (1986) BluRay 2160p DV HDR DTS-HD AC3 HEVC NL-RetailSub REMUX Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 6 juni 1986
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Thriller
  • Productie budget $8,500,000
  • Opbrengst $16,209,459
  • Productiebedrijven DEG, Famous Films Productions & International Film Corporation
  • Productielanden Netherlands & United States of America
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Small town, Showdown, Undercover, Gangster, Fbi, Gang war, Crime boss, Mafia boss, Vigilante, Organized crime, Shootout, One man army, One against many, Bomb attack, 1980s & Action hero.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Raw Deal (1986) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Raw Deal (1986) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Raw Deal (1986) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Raw Deal (1986) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Raw Deal (1986) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Raw Deal (1986) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Raw Deal (1986) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Raw Deal (1986) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Raw Deal (1986) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Raw Deal (1986) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Raw Deal (1986) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Raw Deal (1986) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Raw Deal (1986) met Arnold Schwarzenegger kopen of huren op Apple TV in België.