The Crown and the Dragon 2013

  • 5.2 30 stemmen
  • 91 min
  • Fantasie Avontuur
Trailer afspelen

Een vreemd en ver land wordt geteisterd door bloeddorstige draken en dodelijke intriges. Te midden van deze chaos onderneemt de adellijke Ellen (Amy De Bhrún) een gevaarlijke missie. Ze moet een oud relikwie naar de geheime kroning van de rechtmatige koning van het koninkrijk brengen. Als haar tante, die haar begeleidt, vermoord wordt door vijandelijke soldaten, huurt ze smokkelaar Aiden (David Haydn) in om haar te beschermen. Op de gevaarlijke reis door het land wordt ze niet alleen achtervolgd door de vijanden van de koning, maar zit ook de duistere magiër Corvus (Tim Treloar) achter haar aan die het relikwie voor zijn eigen kwade bedoelingen wil bemachtigen. Ellen moet al haar krachten verzamelen om de duistere machten te verslaan, haar volk te bevrijden en een legendarische Paladin te worden.


Stream The Crown and the Dragon (2013) online in België

Wil je The Crown and the Dragon (2013) kijken? Is de film The Crown and the Dragon met Nicola Posener te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Crown and the Dragon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Crown and the Dragon te kopen op Apple TV. The Crown and the Dragon (2013) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop The Crown and the Dragon (2013)
Huur The Crown and the Dragon (2013)
Download ondertiteling voor deze film The Crown and the Dragon (2013)
The Crown and The Dragon (2013) 1080p BluRay DTS HQ NL Subs Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 juli 2013
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Fantasie & Avontuur
  • Productiebedrijven Arrowstorm Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Dragon & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Crown and the Dragon (2013) is te koop op Apple TV. The Crown and the Dragon (2013) kan je in België huren op Apple TV.

De film The Crown and the Dragon (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Crown and the Dragon (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Crown and the Dragon (2013) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Crown and the Dragon (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Crown and the Dragon (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Crown and the Dragon (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Crown and the Dragon (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Crown and the Dragon (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Crown and the Dragon (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Crown and the Dragon (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Crown and the Dragon (2013) met Nicola Posener kopen of huren op Apple TV in België.