Stomp the Yard 2007

  • 7.0 426 stemmen
  • 114 min
  • Drama Muziek
Trailer afspelen

Een verwarde negentienjarige straatdanser uit Los Angeles kan na de dood van zijn jongere broer een straf in de jeugdgevangenis vermijden door zich in te schrijven in de Truth University in Atlanta, Georgia. Maar al zijn inspanningen om een degelijke opvoeding te krijgen en het meisje waar hij van houdt van zijn liefde te overtuigen, worden gehinderd door twee studentenverenigingen, die hem allebei als lid willen hebben vanwege zijn 'street-style' dansbewegingen, waarmee ze de nationale stepshow-competitie hopen te winnen.


Stream Stomp the Yard (2007) online in België

Wil je Stomp the Yard (2007) kijken? Is de film Stomp the Yard met Columbus Short te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stomp the Yard kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Stomp the Yard (2007) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Stomp the Yard te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Stomp the Yard (2007) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Stomp the Yard (2007) gratis
Koop Stomp the Yard (2007)
Huur Stomp the Yard (2007)
Download ondertiteling voor deze film Stomp the Yard (2007)
Stomp.The.Yard.DVDSCR.XviD-NEPTUNE Downloaden
Stomp.The.Yard[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
Stomp.The.Yard.DVDSCR.XviD-NEPTUNE Downloaden
Stomp.the.Yard.2007.Ned_DVD.(25fps). Downloaden
Stomp the Yard DVDSCR XviD NEPTUNE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 mei 2007
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Drama & Muziek
  • Productie budget $13,000,000
  • Opbrengst $75,511,123
  • Productiebedrijven Screen Gems & Rainforest Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Daughter, Loss of loved one, Love at first sight & Breakdance.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Stomp the Yard (2007) met Columbus Short is te streamen op Netflix. Stomp the Yard (2007) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Stomp the Yard (2007) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Stomp the Yard (2007) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Stomp the Yard (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Stomp the Yard (2007) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Stomp the Yard (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stomp the Yard (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stomp the Yard (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Stomp the Yard (2007) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Stomp the Yard (2007) onbeperkt gratis kijken.

Stomp the Yard (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stomp the Yard (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stomp the Yard (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Stomp the Yard (2007) met Columbus Short kopen of huren op Apple TV in België.