The Brave One 2007

  • 6.5 902 stemmen
  • 122 min
  • Misdaad Drama Thriller
Trailer afspelen

Erica Bain heeft een radioprogramma in New York. Ze leidt een gelukkig leven en is stapelgek op haar verloofde. Dit wordt haar allemaal ontnomen wanneer het stel wordt overvallen. Zij raakt zwaargewond en hij overlijdt aan zijn verwondingen. Erica kan deze tragedie niet verwerken en speurt 's nachts de straten af naar de mannen die zij verantwoordelijk houdt. Haar strijd voor rechtvaardigheid trekt de aandacht en de stad siddert door haar anonieme daden. De politie van New York maakt wanhopig jacht op de dader en een rechercheur zit haar op de hielen. Ze zal moeten beslissen of ze doorgaat op het ingeslagen pad en verandert in degene die ze probeert te bestrijden.


Stream The Brave One (2007) online in België

Wil je The Brave One (2007) kijken? Is de film The Brave One met Jodie Foster te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Brave One kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Brave One te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Brave One (2007) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Brave One (2007)
Toon alle ondertiteling versies
The.Brave.One.DVDRIp.XviD-NeDiVx Downloaden
The.Brave.One.2007.R5.LINE.XViD-mVs Downloaden
The.Brave.One.2007.PROPER.R5.LiNE.XviD-COCAIN Downloaden
The Brave One TS XVID -Stuffies Downloaden
The.Brave.One.2007.R5.LINE.XViD-mVs Downloaden
The.Brave.One.DvDRip.Eng-FxM Downloaden
Brave One, The Downloaden
The.Brave.One.2007.R5.LINE.XViD-mVs Downloaden
The Brave One [2007] Downloaden
The.Brave.One.DvDRip.Eng-FxM Downloaden
The.Brave.One.(2007).NL.Retail Downloaden
The.Brave.One.2007.R5.LINE.XViD-mVs Downloaden
Brave.One.2007.PROPER.R5.LiNE.XviD-COCAIN Downloaden
The Brave One [*-2] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 september 2007
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Thriller
  • Productie budget $70,000,000
  • Opbrengst $69,766,619
  • Productiebedrijven Village Roadshow Pictures, Silver Pictures & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city, Metropolis, Loss of loved one, Bravery, Urban life, Revenge, Vigilante, Rape and revenge, Radio show host & Central park, new york city.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Brave One (2007) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Brave One (2007) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Brave One (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Brave One (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Brave One (2007) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Brave One (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Brave One (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Brave One (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Brave One (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Brave One (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Brave One (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Brave One (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Brave One (2007) met Jodie Foster kopen of huren op Apple TV in België.