Forget Paris 1995

  • 6.2 145 stemmen
  • 98 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Om aan de laatste wensen van zijn vader, een oorlogsveteraan, tegemoet te komen, reist Mickey Gordon naar Normandië om hem daar te begraven. Mickey is een professioneel basketbalscheidsrechter en een fervent vrijgezel. Bij het uitstappen op de luchthaven verneemt hij dat de kist verloren is. De speurtocht neemt een hele tijd in beslag. Ellen, een mooie Amerikaanse, verantwoordelijk voor de public relations van de luchthaven, heeft medelijden met Mickey. Ze stelt hem voor een rit door Parijs te maken en ze worden halsoverkop verliefd. Tussen Montmartre en de Seine beleven ze een knotsgekke idylle. Wanneer zijn problemen zijn opgelost, vertrekt Mickey naar Santa Monica. Ellen reist hem kort nadien achterna en ze treden in het huwelijk. Dan beginnen de problemen.


Stream Forget Paris (1995) online in België

Wil je Forget Paris (1995) kijken? Is de film Forget Paris met Billy Crystal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Forget Paris kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Forget Paris te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Forget Paris (1995) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Forget Paris (1995)
Huur Forget Paris (1995)
Download ondertiteling voor deze film Forget Paris (1995)
La.Femme.Nikita.S03E22.AC3.DVDRip.XviD-MEDiEVAL Downloaden
la.femme.nikita.S03E22 Downloaden
[3x22] On Borrowed Time (Part 2) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 19 mei 1995
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Opbrengst $33,177,694
  • Productiebedrijven Castle Rock Entertainment, Columbia Pictures & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Paris, france, Crisis, Dallas texas, Basketball, Falling in love, Told in flashback & Referee.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Forget Paris (1995) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Forget Paris (1995) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Forget Paris (1995) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Forget Paris (1995) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Forget Paris (1995) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Forget Paris (1995) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Forget Paris (1995) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Forget Paris (1995) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Forget Paris (1995) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Forget Paris (1995) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Forget Paris (1995) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Forget Paris (1995) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Forget Paris (1995) met Billy Crystal kopen of huren op Apple TV in België.