Taken Back: Finding Haley 2012

  • 6.9 38 stemmen
  • 100 min
  • TV Film Drama Thriller Mysterie
Trailer afspelen

De driejarige dochter van Karen Turner verdwijnt spoorloos tijdens een dagje uit. Karen kan niet over haar verdriet heen komen en komt terecht in een depressie. Haar huwelijk strandt en ze besluit haar succesvolle carrière als kunstzinnig fotografe op te geven. In de hoop haar dochter terug te vinden, gaat Karen werken als schoolfotografe en reist twaalf jaar lang langs diverse scholen. Op een gegeven moment besluit ze een tijdje bij een vriend te blijven en terwijl ze bij de lokale school fotografeert, denk ze in een meisje Emma haar dochter te herkennen. Klopt haar moederinstinct of is ze geobsedeerd?


Stream Taken Back: Finding Haley (2012) online in België

Wil je Taken Back: Finding Haley (2012) kijken? Is de film Taken Back: Finding Haley met Amanda Tapping te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Taken Back: Finding Haley kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 augustus 2012
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres TV Film, Drama, Thriller & Mysterie
  • Productiebedrijven Taken Back, Unity Pictures & Reel World Productions
  • Productielanden Canada

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Taken Back: Finding Haley (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Taken Back: Finding Haley (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Taken Back: Finding Haley (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Taken Back: Finding Haley (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.