The Break-Up 2006

  • 5.9 2586 stemmen
  • 106 min
  • Romantiek Komedie
Trailer afspelen

Als Brooke en Gary eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Wat dan volgt is een opeenstapeling van oorlogsvoering, toenaderingspogingen en bemoeienissen van hun vrienden. Geen van beiden is bereid te verhuizen uit hun prachtige appartement en de enige oplossing is om er samen als vijandige huisgenoten te blijven wonen, totdat een van de twee toegeeft...


Stream The Break-Up (2006) online in België

Wil je The Break-Up (2006) kijken? Is de film The Break-Up met Jennifer Aniston te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Break-Up kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Break-Up te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Break-Up (2006) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Break-Up (2006)
The.Break-Up.2006.DVDRip.XviD-aXXo Downloaden
The.Break-Up.(2006).Retail.NL Downloaden
The.Break-Up.DVDSCR.XviD-BeStDivX Downloaden
The.Break-Up.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
The.Break.Up.2006.720p.BrRip.x264.YIFY. JLO Downloaden
The.Breakup.TC.XviD-ASTEROiDS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 juni 2006
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Romantiek & Komedie
  • Productie budget $52,000,000
  • Opbrengst $205,700,000
  • Productiebedrijven Universal Pictures, Mosaic Media Group, Wild West Picture Show Productions & United International Pictures
  • Productielanden United States of America & Netherlands
  • Trefwoorden Chicago, illinois, New love, Break-up, Argument, Ex-boyfriend ex-girlfriend relationship & Condominium.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Break-Up (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Break-Up (2006) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Break-Up (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Break-Up (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Break-Up (2006) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Break-Up (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Break-Up (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Break-Up (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Break-Up (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Break-Up (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Break-Up (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Break-Up (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Break-Up (2006) met Jennifer Aniston kopen of huren op Apple TV in België.