The Hotel New Hampshire 1984

  • 5.6 105 stemmen
  • 108 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Werkende student Win Beery werkt in een hotel in Arbuthnot-by the-Sea. Hij beleeft er de zomer van zijn leven: niet alleen ontmoet hij Mary, een meisje uit zijn geboortestad op wie hij dolverliefd wordt. Hij maakt ook kennis met Freud, een excentrieke oude man uit Wenen met een enorme beer als reisgezel. Freud verkoopt zijn beer aan Win en geeft hem de raad te trouwen en vooral zijn idealen niet op te geven. Jaren later zijn Win en Mary de trotse ouders van vijf kinderen. De herinnering aan die ene zomer is echter nog altijd levendig. Wanneer een oude school te koop gesteld wordt, wil Win er een hotel van maken: Hotel New Hampshire.


Stream The Hotel New Hampshire (1984) online in België

Wil je The Hotel New Hampshire (1984) kijken? Is de film The Hotel New Hampshire met Rob Lowe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Hotel New Hampshire kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Hotel New Hampshire (1984) streamen op Amazon Prime Video.

Stream The Hotel New Hampshire (1984) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Hotel New Hampshire (1984)
Hotel New Hampshire Downloaden
Hotel New Hampshire Downloaden
The.Hotel.New.Hampshire.1984.1080p.BluRay.X264-AMIABLE.mkv Downloaden
1.468.913 kB Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 maart 1984
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $7,500,000
  • Productiebedrijven Orion Pictures, Woodfall Film Productions & Filmline Productions
  • Productielanden Canada, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Hotel, Prostitute, Rape, Based on novel or book, Bomb, Fight, Satire, Stuffed animal, Terrorism & Vienna, austria.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Hotel New Hampshire (1984) met Rob Lowe is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je The Hotel New Hampshire (1984) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Hotel New Hampshire (1984) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Hotel New Hampshire (1984) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Hotel New Hampshire (1984) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Hotel New Hampshire (1984) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Hotel New Hampshire (1984) onbeperkt gratis kijken.

The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Hotel New Hampshire (1984) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.