Uncle Buck 1989

  • 6.7 1119 stemmen
  • 100 min
  • Komedie Drama Familie
Trailer afspelen

Uncle Buck wordt gevraagd als kinderoppas door zijn broer Bob want de vader van Bobs vrouw Cindy heeft een hartaanval gehad. Het klikt in het begin helemaal niet tussen Buck en Tia, de oudste van de drie kinderen. Pas na de nodige strubbelingen begint Tia te begrijpen dat alles wat Buck doet voor haar eigen bestwil is.


Stream Uncle Buck (1989) online in België

Wil je Uncle Buck (1989) kijken? Is de film Uncle Buck met John Candy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Uncle Buck kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Uncle Buck te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Uncle Buck (1989) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Huur Uncle Buck (1989)
Download ondertiteling voor deze film Uncle Buck (1989)
Uncle Buck 1989 720p BluRay x264-Japhson Downloaden
Uncle Buck Downloaden
Uncle Buck Downloaden
Uncle Buck Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 augustus 1989
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Familie
  • Productie budget $15,000,000
  • Opbrengst $79,300,000
  • Productiebedrijven Hughes Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Babysitter, Backfire, Attitude, Tire, Streetwise, Drag net, Crazy uncle, Aftercreditsstinger, Child care & Amused.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Uncle Buck (1989) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Uncle Buck (1989) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Uncle Buck (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Uncle Buck (1989) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Uncle Buck (1989) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Uncle Buck (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Uncle Buck (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Uncle Buck (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Uncle Buck (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Uncle Buck (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Uncle Buck (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Uncle Buck (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Uncle Buck (1989) met John Candy kopen of huren op Apple TV in België.