Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) poster

Новые приключения янки при дворе короля Артура 1988

  • 4.7 12 stemmen
  • 164 min
  • Avontuur Fantasie

Het vliegtuig van de Amerikaanse piloot Hank Morgan raakte op tijd verdwaald. De piloot komt in een tijdelijke lus terecht en bevindt zich in het tijdperk van de glorieuze koning Arthur. Hier is hij voorbestemd om de legendarische ridders van de Ronde Tafel en de verraderlijke koningin Morgana te ontmoeten - de zus van de koning, de mooie Sandy en de wijze tovenaar. Hij zal zichzelf vinden in de lompen van een slaaf en in ridderharnas, om getuige te zijn van de grootsheid en de dood van het koninkrijk.


Stream Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) online in België

Wil je Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) kijken? Is de film Новые приключения янки при дворе короля Артура met Sergey Koltakov te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Новые приключения янки при дворе короля Артура kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 6 juni 1988
  • Speelduur 164 minuten
  • Genres Avontuur & Fantasie
  • Productiebedrijven Dovzhenko Film Studios
  • Productielanden Soviet Union
  • Trefwoorden Based on novel or book, King arthur & Foreign language adaptation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Новые приключения янки при дворе короля Артура (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.