Lord of the Flies 1990

  • 6.3 520 stemmen
  • 90 min
  • Avontuur Drama Thriller
Trailer afspelen

Na een vliegtuigcrash stranden 25 schoolkinderen en een zwaargewonde piloot op een onbewoond eiland. Een van hen, Ralph, wordt als leider gekozen. Samen met de brave maar wat vadsige Piggy probeert hij hun leven op het eiland enigszins te organiseren. Er wordt ook afgesproken dat ze op het hoogste punt van het eiland een vuur zullen maken dat dag en nacht moet blijven branden. Al snel blijkt echter dat een groep jongens, onder leiding van de ambitieuze Jack, de ernst van de zaak niet wil inzien. Ze spelen liever dan vis te vangen en jagen liever dan dat ze het vuur aanhouden. Net op het ogenblik dat ze het vuur hebben laten uitgaan, vliegt er een helikopter over.


Stream Lord of the Flies (1990) online in België

Wil je Lord of the Flies (1990) kijken? Is de film Lord of the Flies met Balthazar Getty te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Lord of the Flies kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Lord of the Flies (1990) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Lord of the Flies te kopen op Amazon Video. Lord of the Flies (1990) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Lord of the Flies (1990) gratis
Koop Lord of the Flies (1990)
Huur Lord of the Flies (1990)
Download ondertiteling voor deze film Lord of the Flies (1990)
Lord.Of.The.Flies.1990.DVDRip.-BIPED Downloaden
Lord of the Flies (1990) DVDRip XviD - SHAKTi Downloaden
Lord.of.the.Flies.1990.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 maart 1990
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Avontuur, Drama & Thriller
  • Opbrengst $13,985,225
  • Productiebedrijven Castle Rock Entertainment, Nelson Entertainment, Jack's Camp & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rescue, Exotic island, Based on novel or book, Pig, Cadet, Gang war, Leader, Stranded, Pacific island & Plane crash.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Lord of the Flies (1990) met Balthazar Getty is te streamen op MGM Amazon Channel. Lord of the Flies (1990) is te koop op Amazon Video. Lord of the Flies (1990) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Lord of the Flies (1990) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Lord of the Flies (1990) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Lord of the Flies (1990) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Lord of the Flies (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Lord of the Flies (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Lord of the Flies (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Lord of the Flies (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Lord of the Flies (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Lord of the Flies (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Lord of the Flies (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Lord of the Flies (1990) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.