Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint 2002

Originele titel: Treasure Planet

  • 7.5 3977 stemmen
  • 95 min
  • Avontuur Animatie Familie Fantasie Sciencefiction
Trailer afspelen

Jim Hawkins is een avontuurlijke jongen die gekweld wordt door de herinnering van zijn vader die hem en zijn moeder verliet. Als een oude ruimtevaarder een map aan Jim overhandigd met de boodschap hem uit de handen te houden van een kwaadaardige Cyborg, reist Jim het heelal door opzoek naar de grote schat van de legendarische piraat Flint.


Stream Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) online in België

Wil je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) kijken? Is de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint met Joseph Gordon-Levitt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint te kopen op Apple TV & Amazon Video. Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) gratis
Koop Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002)
Huur Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002)
Download ondertiteling voor deze film Treasure Planet (2002)
Treasure.Planet.DVDRip.XviD-ViTE Downloaden
Treasure.Planet.2002.720p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
Treasure Planet Downloaden
Treasure.Planet.2002.1080p.BluRay.x264-KaKa Downloaden
treasure_planet Downloaden
Treasure Planet Downloaden
Treasure Planet Downloaden
Treasure Planet Downloaden
treasure planet Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 26 november 2002
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie, Familie, Fantasie & Sciencefiction
  • Productie budget $140,000,000
  • Opbrengst $109,578,115
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Walt Disney Feature Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Mutiny, Space marine, Based on novel or book, Loss of loved one, Cyborg, Map, Pirate gang, Treasure hunt, Treasure map, Alien, Little boy, Money, Space, Steampunk, Planet, Robot, Troubled teen, Robot cop, Space pirate, Flying ship, Hoverboard & Robot police.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) met Joseph Gordon-Levitt is te streamen op Disney Plus. Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) onbeperkt gratis kijken.

Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Piratenplaneet : De Schat van Kapitein Flint (2002) met Joseph Gordon-Levitt kopen of huren op Apple TV in België.