De Familie Claus 3 2022

  • 6.3 15 stemmen
  • 74 min
  • Familie Komedie Fantasie
Trailer afspelen

Jules en zijn familie gaan op skivakantie tijdens de kerstperiode. Jules’ mama heeft het reisje georganiseerd in de hoop om zo de hele familie weer wat dichter bij elkaar te brengen, en dat tot grote schrik van Jules’ opa en de jongen zelf. Deze laatsten proberen dan ook om stiekem vanuit het hotel te opereren. Jules’ mama begrijpt er echter niks van en ook Noor mist haar grote broer. Het kleine meisje doet bijgevolg haar uiterste best om haar broer overal te volgen. Met resultaat, want plots ontdekt ze de kerstwereld en is de chaos compleet. Ze wil namelijk - net zoals haar grote broer - kerstman (of beter gezegd: vrouw) zijn.


Stream De Familie Claus 3 (2022) online in België

Wil je De Familie Claus 3 (2022) kijken? Is de film De Familie Claus 3 met Jan Decleir te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Familie Claus 3 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De Familie Claus 3 (2022) streamen op Netflix.

Stream De Familie Claus 3 (2022) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 december 2022
  • Speelduur 74 minuten
  • Genres Familie, Komedie & Fantasie
  • Productiebedrijven Dingie & Dutch Filmworks
  • Productielanden Belgium & Netherlands
  • Trefwoorden Santa claus, Sequel, Christmas, Kerstmis & Family comedy.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film De Familie Claus 3 (2022) met Jan Decleir is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je De Familie Claus 3 (2022) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Familie Claus 3 (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Familie Claus 3 (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Familie Claus 3 (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, De Familie Claus 3 (2022) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je De Familie Claus 3 (2022) onbeperkt gratis kijken.

De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Familie Claus 3 (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.