Belle en het Beest 2014

Originele titel: La Belle et la Bête

  • 6.1 1969 stemmen
  • 112 min
  • Fantasie Romantiek
Trailer afspelen

1720. Nadat zijn schepen schipbreuk hebben geleden, moet een geruïneerde koopman met zijn zes kinderen naar het platteland te verhuizen. Onder hen bevindt zich Belle, de jongste van zijn dochters, maar ook de vrolijkste en de charmantste. Tijdens een uitputtende reis ontdekt de koopman het magische domein van het Beest, die hem ter dood veroordeeld voor het stelen van een roos. Belle voelt zich verantwoordelijk voor het verschrikkelijke lot dat haar familie treft en ze besluit om de plaats van haar vader in te nemen. Op het kasteel van het Beest wacht Belle niet de dood, maar een vreemd leven, waar een sprookjesachtige wereld, vreugde en melancholie zich met elkaar vermengen.


Stream Belle en het Beest (2014) online in België

Wil je Belle en het Beest (2014) kijken? Is de film Belle en het Beest met Léa Seydoux te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Belle en het Beest kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Belle en het Beest te kopen op Apple TV & Rakuten TV. Belle en het Beest (2014) is te huur op Apple TV & Rakuten TV om online te kijken.

Koop Belle en het Beest (2014)
Huur Belle en het Beest (2014)
Download ondertiteling voor deze film La Belle et la Bête (2014)
Beauty.and.the.Beast.2014.720p.BluRay.AAC-RARBG Downloaden
La.belle.et.la.bête.(Beauty.and.the.Beast.(2014).NL.Retail Downloaden
Beauty and the Beast 2014 BRRip XviD AC3-playXD Downloaden
Beauty.And.The.Beast.2014.1080p.BluRay.x264-RedBlade Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 12 februari 2014
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Fantasie & Romantiek
  • Productie budget $33,000,000
  • Opbrengst $49,100,000
  • Productiebedrijven Canal+, Studio Babelsberg, Eskwad, TMC, Pathé, 120 Films, TF1, Ciné+, TF1 Films Production & Vision Globale
  • Productielanden Canada, France & Germany
  • Trefwoorden Based on novel or book, Magic, Fairy tale, Shipwreck, Transformation, Castle, Surrealism, Forest, Love, Man beast, Curse, Debt, Beast, Giant man, Healing power, Based on fairy tale, Picturesque & Live action and animation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Belle en het Beest (2014) is te koop op Apple TV & Rakuten TV. Belle en het Beest (2014) kan je in België huren op Apple TV & Rakuten TV.

De film Belle en het Beest (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Belle en het Beest (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Belle en het Beest (2014) huren op Apple TV & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Belle en het Beest (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Belle en het Beest (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Belle en het Beest (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Belle en het Beest (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Belle en het Beest (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Belle en het Beest (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Belle en het Beest (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Belle en het Beest (2014) met Léa Seydoux kopen of huren op Apple TV in België.