Divergent 2014

Wat je anders maakt, maakt je gevaarlijk.

 • 6.9 12359 stemmen
 • 139 min
 • Actie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chigago. Beatrice is een van de vele tieners die op haar 16e uit één van de 5 facties moet kiezen waarin de stad verdeeld is: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen factie te maken met een heftige inwijding, die het uiterste van haar vraagt.


Stream Divergent (2014) online in België

Wil je Divergent (2014) kijken? Is de film Divergent met Shailene Woodley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Divergent kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Divergent (2014) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Divergent te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Divergent (2014) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Divergent (2014) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 14 maart 2014
 • Speelduur 139 minuten
 • Genres Actie, Avontuur & Sciencefiction
 • Productie budget $85,000,000
 • Opbrengst $288,885,818
 • Productiebedrijven Summit Entertainment & Red Wagon Entertainment
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Future, Based on novel or book, Dystopia, Futuristic, Alternate reality, Individuality, Caste system & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Divergent (2014) met Shailene Woodley is te streamen op Amazon Prime Video. Divergent (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Divergent (2014) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Divergent (2014) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Divergent (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Divergent (2014) huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Divergent (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Divergent (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Divergent (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Divergent (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Divergent (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Divergent (2014) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Divergent (2014) onbeperkt gratis kijken.

Divergent (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Divergent (2014) met Shailene Woodley kopen of huren op Apple TV in België.