The Rocker 2008

  • 6.0 559 stemmen
  • 102 min
  • Komedie Muziek
Trailer afspelen

The Rocker vertelt het verhaal over een mislukte drummer. Robert "Fish" Fisherman is een gepassioneerde drummer die in de jaren tachtig in de band "Vesuvius" heeft gespeeld en kort daarna eruit is getrapt. Twintig jaar later nadat zijn rock-fantasieën zijn verwoest, komt zijn neef hem vertellen dat zijn schoolband A.D.D. een nieuwe drummer zoekt. Hij stemt in en wordt de nieuwste bandlid, maar probeert zijn beste beentje voor te zetten zodat hij niet weer met zijn neus in de boter valt.


Stream The Rocker (2008) online in België

Wil je The Rocker (2008) kijken? Is de film The Rocker met Rainn Wilson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Rocker kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Rocker te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Rocker (2008) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Rocker (2008)
The.Rocker[2008]DvDrip-aXXo Downloaden
The Rocker DVDRip XviD DMT Downloaden
The.Rocker.R5.LiNE.XviD-PUKKA Downloaden
The.Rocker.2008.1080p.BrRip.x264.YIFY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 20 augustus 2008
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Komedie & Muziek
  • Productie budget $15,000,000
  • Opbrengst $8,762,890
  • Productiebedrijven Fox Atomic & 21 Laps Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rock 'n' roll, 1970s, Drums, Groupie, Heavy metal & Headbanging.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Rocker (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Rocker (2008) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Rocker (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Rocker (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Rocker (2008) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Rocker (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Rocker (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Rocker (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Rocker (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Rocker (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Rocker (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Rocker (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Rocker (2008) met Rainn Wilson kopen of huren op Apple TV in België.