School of Rock 2003

  • 7.0 5399 stemmen
  • 108 min
  • Komedie Muziek
Trailer afspelen

Herrieschopper en gitarist Dewey Finn droomt ervan de rockwedstrijd Battle of the Bands winnen. Zijn collega's gooien hem echter uit de groep. Dewey zit nu depressief te wezen in zijn huis, waarvan de huur ook al maanden niet meer betaald is. Wanneer er voor zijn huisgenoot Ned een telefoontje komt met een aanbod om in te vallen als leraar, doet Dewey zich voor als Ned en begint met lesgeven op de prestigieuze Horace Green lagere school. Het strenge schoolhoofd Mullins volgt Dewey met argusogen. De gitarist heeft dan wel geen kaas gegeten van lesgeven, hij brengt zijn leerlingen wel de liefde bij voor de rock 'n roll.


Stream School of Rock (2003) online in België

Wil je School of Rock (2003) kijken? Is de film School of Rock met Jack Black te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je School of Rock kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film School of Rock te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. School of Rock (2003) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film School of Rock (2003)
Toon alle ondertiteling versies
School of Rock, The Downloaden
School of Rock, The (2003) Downloaden
School of Rock, The (2003) Downloaden
School of Rock, The Downloaden
That '70s Show S01E13 Ski Trip DVDRip XviD RiVER Downloaden
School of Rock Downloaden
That.70s.Show.S01E13.DVDrip Downloaden
That.70s.Show.S01E13.1080p.BluRay.x264-FilmHD Downloaden
The.School.of.Rock.2003.1080p.BluRay.DD+5.1.x264-DON Downloaden
School of Rock - DMT Downloaden
school of rock Downloaden
school of rock Downloaden
School of Rock Downloaden
School of Rock - DMT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 oktober 2003
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Komedie & Muziek
  • Productie budget $35,000,000
  • Opbrengst $131,100,000
  • Productiebedrijven Paramount & Scott Rudin Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Rock 'n' roll, Musician, Music competition, Substitute teacher, Teacher, Rock music, Contest, Rock band & Rock concert.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

School of Rock (2003) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. School of Rock (2003) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film School of Rock (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film School of Rock (2003) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film School of Rock (2003) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je School of Rock (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film School of Rock (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film School of Rock (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

School of Rock (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

School of Rock (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

School of Rock (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

School of Rock (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film School of Rock (2003) met Jack Black kopen of huren op Apple TV in België.