ハケンアニメ! (2022) poster

ハケンアニメ! 2022

  • 6.6 19 stemmen
  • 129 min
  • Drama

De jonge Hitomi Saito gaf haar vaste baan bij de overheid op om de anime-industrie te betreden. Ze liet zich inspireren door het werk van regisseur Chiharu Oji, die wordt beschouwd als een genie in het genre. Zeven jaar hard werken later krijgt Hitomi eindelijk de regie van haar eerste anime-televisieserie genaamd Soundback: Playing Stone. Ze zet zichzelf niet alleen onder grote druk om te slagen. Ze moet het ook opnemen tegen haar held Chiharu, wiens comebackpoging ‘Fate Front: Liddle Light’ tegelijkertijd op een rivaliserende zender te zien zal zijn. Al snel ontstaat er een echte race, waarbij uiteraard ook de respectievelijke animators, stemacteurs en producenten betrokken zijn. Wie wint de onderlinge race om de hoogste kijkcijfers en daarmee de gunst van het publiek: de ervaren meester van het veld of de toegewijde nieuwkomer?


Stream ハケンアニメ! (2022) online in België

Wil je ハケンアニメ! (2022) kijken? Is de film ハケンアニメ! met Riho Yoshioka te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je ハケンアニメ! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 mei 2022
  • Speelduur 129 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Toei Company
  • Productielanden Japan

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je ハケンアニメ! (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film ハケンアニメ! (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film ハケンアニメ! (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. ハケンアニメ! (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.