グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) poster

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー 2020

  • 6.4 47 stemmen
  • 59 min
  • Animatie Actie

Terwijl Rena en Maki herstellen van hun verwondingen, vliegen de andere SORD-leden naar het buitenland voor een schoolreisje. Even na hun aankomst wordt de Mihama-bende echter verwikkeld in een klopjacht op een SORD-deserteur, bijgestaan ​​door student Sylvia en Velvet van de St. Aile International School. Tohka is deze keer de ster van de serie, maar ze heeft te maken met haar eigen problemen: oude herinneringen aan haar ouders en een belofte die ze aan een vriendin heeft gedaan die ze niet kon nakomen...


Stream グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) online in België

Wil je グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) kijken? Is de film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー met 佐倉綾音 te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 november 2020
  • Speelduur 59 minuten
  • Genres Animatie & Actie
  • Productiebedrijven Bibury Animation Studios
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden School.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. グリザイア:ファントムトリガー THE ANIMATION スターゲイザー (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.