De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens 2022

Originele titel: Puss in Boots: The Last Wish

 • 8.2 6692 stemmen
 • 103 min
 • Avontuur Fantasie Animatie Komedie Familie Actie
Trailer afspelen

Puss in Boots ontdekt dat zijn passie voor avontuur zijn tol heeft geëist: hij heeft acht van zijn negen levens verbrand, waardoor er nog maar één leven over is. Puss gaat op een epische reis om de mythische Last Wish te vinden en zijn negen levens te herstellen.


Stream De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) online in België

Wil je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) kijken? Is de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens met Antonio Banderas te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is te huur op Rakuten TV, Telenet & meJane om online te kijken.

Stream De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) gratis
Koop De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022)
Huur De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 7 december 2022
 • Speelduur 103 minuten
 • Genres Avontuur, Fantasie, Animatie, Komedie, Familie & Actie
 • Productie budget $90,000,000
 • Opbrengst $484,700,000
 • Productiebedrijven DreamWorks Animation & Universal Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Fairy tale, Talking dog, Spin off, Aftercreditsstinger, Talking cat & Fear of death.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) met Antonio Banderas is te streamen op Netflix. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) kan je in België huren op Rakuten TV, Telenet & meJane.

Momenteel kun je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is te koop op streamingdienst Rakuten TV, Telenet & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) huren op Rakuten TV, Telenet & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) onbeperkt gratis kijken.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens (2022) met Antonio Banderas kopen of huren op Apple TV in België.