Federica Pellegrini - Underwater (2022) poster

Federica Pellegrini - Underwater 2022

  • 6.6 18 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire

Een van de grootste kampioenen aller tijden doet voor het eerst een ongecensureerd boekje open over haar leven. Tijdens de voorbereidingen van haar grootste en laatste sportprestatie, haar vijfde Olympische finale, kijkt Federica Pellegrini terug op de belangrijkste momenten in haar leven en haar bijzondere sportcarrière, de nederlagen en overwinningen, de privéproblemen en de openbare triomfen.


Stream Federica Pellegrini - Underwater (2022) online in België

Wil je Federica Pellegrini - Underwater (2022) kijken? Is de film Federica Pellegrini - Underwater met Federica Pellegrini te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Federica Pellegrini - Underwater kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Federica Pellegrini - Underwater (2022) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Federica Pellegrini - Underwater (2022) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 10 januari 2022
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Notorious Pictures & FremantleMedia Italia
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Federica Pellegrini - Underwater (2022) met Federica Pellegrini is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Federica Pellegrini - Underwater (2022) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Federica Pellegrini - Underwater (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Federica Pellegrini - Underwater (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Federica Pellegrini - Underwater (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Federica Pellegrini - Underwater (2022) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Federica Pellegrini - Underwater (2022) onbeperkt gratis kijken.

Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Federica Pellegrini - Underwater (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.