They Live 1988

 • 7.2 2823 stemmen
 • 93 min
 • Sciencefiction Actie
Trailer afspelen

John Nada loopt voornamelijk maar een beetje rond in de grote stad, op zoek naar een baan. Op een dag vindt hij per toeval een zonnebril waarmee hij kan zien hoe sommige mensen er werkelijk uitzien onder hun gezicht: het zijn aliens die vermomd zijn als mens en ze zijn van plan om de wereld langzaamaan over te nemen.


Stream They Live (1988) online in België

Wil je They Live (1988) kijken? Is de film They Live met Roddy Piper te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je They Live kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film They Live te kopen op Apple TV & LaCinetek. They Live (1988) is te huur op Apple TV & LaCinetek om online te kijken.

Koop They Live (1988)
Huur They Live (1988)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 4 november 1988
 • Speelduur 93 minuten
 • Genres Sciencefiction & Actie
 • Productie budget $4,000,000
 • Opbrengst $13,000,000
 • Productiebedrijven Universal Pictures, Alive Films, Larry Franco Productions & Alive Enterprises
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Dystopia, Villainess, Alien, Social commentary, Conspiracy, Los angeles, california, Alien invasion, Sunglasses, Glasses, Brawl, Subliminal message & Horror.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

They Live (1988) is te koop op Apple TV & LaCinetek. They Live (1988) kan je in België huren op Apple TV & LaCinetek.

De film They Live (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film They Live (1988) is te koop op streamingdienst Apple TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film They Live (1988) huren op Apple TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je They Live (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film They Live (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film They Live (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

They Live (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

They Live (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

They Live (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

They Live (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film They Live (1988) met Roddy Piper kopen of huren op Apple TV in België.