Cocaine Bear 2023

Ga in de rij staan.

 • 6.1 1623 stemmen
 • 95 min
 • Thriller Komedie Misdaad
Trailer afspelen

Een excentrieke groep agenten, criminelen, toeristen en tieners komt samen in een bos in Georgia, waar een zwarte beer van 500 pond op een moorddadige manier tekeergaat nadat hij onbedoeld cocaïne heeft ingenomen.


Stream Cocaine Bear (2023) online in België

Wil je Cocaine Bear (2023) kijken? Is de film Cocaine Bear met Keri Russell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cocaine Bear kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Cocaine Bear (2023) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Cocaine Bear te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Cocaine Bear (2023) is te huur op Rakuten TV & meJane om online te kijken.

Stream Cocaine Bear (2023) gratis
Huur Cocaine Bear (2023)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 22 februari 2023
 • Speelduur 95 minuten
 • Genres Thriller, Komedie & Misdaad
 • Productie budget $32,500,000
 • Opbrengst $87,649,532
 • Productiebedrijven Universal Pictures, Brownstone Productions, Lord Miller & Jurassic Party Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Cocaine, Animal attack, Georgia, Based on true story, Rampage, Duringcreditsstinger, Woman director, Black bear & Apex predator.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Cocaine Bear (2023) met Keri Russell is te streamen op Netflix. Cocaine Bear (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Cocaine Bear (2023) kan je in België huren op Rakuten TV & meJane.

Momenteel kun je Cocaine Bear (2023) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Cocaine Bear (2023) is te koop op streamingdienst Rakuten TV & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cocaine Bear (2023) huren op Rakuten TV & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cocaine Bear (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cocaine Bear (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cocaine Bear (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Cocaine Bear (2023) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Cocaine Bear (2023) onbeperkt gratis kijken.

Cocaine Bear (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cocaine Bear (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cocaine Bear (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Cocaine Bear (2023) met Keri Russell kopen of huren op Apple TV in België.