Winnie the Pooh: Blood and Honey 2023

We zullen voor altijd vrienden zijn, nietwaar...?

  • 5.2 1160 stemmen
  • 84 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn nieuwe vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en dit zorgt ervoor dat ze op een moorddadige rooftocht gaan naar menselijk vlees als ze een groep universiteitsmeisjes tegen zich in het harnas jagen die een landelijke hut vakantie vieren. Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?


Stream Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) online in België

Wil je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) kijken? Is de film Winnie the Pooh: Blood and Honey met Craig David Dowsett te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Winnie the Pooh: Blood and Honey kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Winnie the Pooh: Blood and Honey te kopen op Amazon Video. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) gratis
Koop Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)
Huur Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)
Download ondertiteling voor deze film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.WEB.H264-KUNGPOOH Downloaden
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.BluRay.x264-KNiVES Downloaden
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 27 januari 2023
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productie budget $100,000
  • Opbrengst $5,228,895
  • Productiebedrijven Jagged Edge Productions & ITN Studios
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Imaginary friend, Growing up, B movie, Slasher, Based on children's book, Psychotic villain, Deranged slasher, Childhood innocence, Revenge slasher, Independent film, Winnie the pooh, Low budget, Slasher horror & Twisted childhood universe.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) met Craig David Dowsett is te streamen op Amazon Prime Video. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is te koop op Amazon Video. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) onbeperkt gratis kijken.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.