Winnie the Pooh: Blood and Honey 2023

We zullen voor altijd vrienden zijn, nietwaar...?

 • 5.7 631 stemmen
 • 84 min
 • Horror Thriller
Trailer afspelen

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn nieuwe vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en dit zorgt ervoor dat ze op een moorddadige rooftocht gaan naar menselijk vlees als ze een groep universiteitsmeisjes tegen zich in het harnas jagen die een landelijke hut vakantie vieren. Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?


Stream Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) online in België

Wil je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) kijken? Is de film Winnie the Pooh: Blood and Honey met Craig David Dowsett te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Winnie the Pooh: Blood and Honey kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download deze film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.WEB.H264-KUNGPOOH Downloaden
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.BluRay.x264-KNiVES Downloaden
Winnie.the.Pooh.Blood.and.Honey.2023.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 27 januari 2023
 • Speelduur 84 minuten
 • Genres Horror & Thriller
 • Productie budget $100,000
 • Opbrengst $5,200,000
 • Productiebedrijven Jagged Edge Productions & ITN Studios
 • Productielanden United Kingdom
 • Trefwoorden Imaginary friend, Growing up, Slasher, Deranged slasher, Childhood innocence, Revenge slasher, Independent film, Winnie the pooh & Low budget.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.