Persona 1966

  • 8.2 2063 stemmen
  • 85 min
  • Drama
Trailer afspelen

De jonge zuster Alma neemt de actrice Elisabeth Vogler onder haar hoede, hoewel ze volstrekt gezond is, omdat Vogler weigert te praten. Alma praat de hele tijd tegen haar, maar Vogler geeft geen antwoord, totdat ze uiteindelijk haar belastende geheim vertelt.


Stream Persona (1966) online in België

Wil je Persona (1966) kijken? Is de film Persona met Bibi Andersson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Persona kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Persona te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Persona (1966) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek om online te kijken.


Download Persona (1966) Nederlandstalige ondertiteling
Persona Downloaden
Medium.S05E18.The.Talented.Ms.Boddicker Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 18 oktober 1966
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven SF Studios
  • Productielanden Sweden
  • Trefwoorden Dream, Nurse, Confession, Identity crisis, Mental breakdown, Betrayal, Mute, Patient, Psychiatry, Submerged, Institution, Dual personality, Stage actress, Duality & Dissociative identities.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Persona (1966) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Persona (1966) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek.

De film Persona (1966) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Persona (1966) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Persona (1966) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Persona (1966) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Persona (1966) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Persona (1966) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Persona (1966) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Persona (1966) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Persona (1966) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Persona (1966) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Persona (1966) met Bibi Andersson kopen of huren op Apple TV in België.