Fanny och Alexander 1982

  • 7.7 730 stemmen
  • 188 min
  • Fantasie Drama Mysterie
Trailer afspelen

Fanny en Alexander zijn lid van de weelderige en kleurrijke familie Ekdahl in een Zweeds stadje begin vorige eeuw. Hun ouders, Oscar en Emilie, beheren beiden het lokale theater, en worden daarbij geholpen door Oscar's moeder en broer.


Stream Fanny och Alexander (1982) online in België

Wil je Fanny och Alexander (1982) kijken? Is de film Fanny och Alexander met Pernilla Allwin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fanny och Alexander kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Fanny och Alexander (1982) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Fanny och Alexander te kopen op Apple TV, LaCinetek & Amazon Video. Fanny och Alexander (1982) is te huur op Apple TV, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.

Stream Fanny och Alexander (1982) gratis
Koop Fanny och Alexander (1982)
Huur Fanny och Alexander (1982)
Download ondertiteling voor deze film Fanny och Alexander (1982)
Fanny.and.Alexander.1982.Television.Version.720p.BluRay.x264-MELiTE Downloaden
Fanny.and.Alexander.1982.REMASTERED.1080p.BluRay.x264-DEPTH Downloaden
Fanny.and.Alexander.1982.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 december 1982
  • Speelduur 188 minuten
  • Genres Fantasie, Drama & Mysterie
  • Productie budget $6,000,000
  • Opbrengst $6,800,000
  • Productiebedrijven Cinematograph AB, Svenska Filminstitutet, SVT, Gaumont, Personafilm & Tobis
  • Productielanden Sweden, Germany & France
  • Trefwoorden Dying and death, Child abuse, Sibling relationship, Funeral, Loss of loved one, Sweden, Bishop, Theatre group, Child prodigy, Dysfunctional family, Ghost, Hamlet, Turn of the century, Christmas, 1900s, 20th century & Family chronicle.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Fanny och Alexander (1982) met Pernilla Allwin is te streamen op CineMember. Fanny och Alexander (1982) is te koop op Apple TV, LaCinetek & Amazon Video. Fanny och Alexander (1982) kan je in België huren op Apple TV, LaCinetek & Amazon Video.

Momenteel kun je Fanny och Alexander (1982) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Fanny och Alexander (1982) is te koop op streamingdienst Apple TV, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Fanny och Alexander (1982) huren op Apple TV, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Fanny och Alexander (1982) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fanny och Alexander (1982) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fanny och Alexander (1982) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fanny och Alexander (1982) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fanny och Alexander (1982) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fanny och Alexander (1982) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fanny och Alexander (1982) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Fanny och Alexander (1982) met Pernilla Allwin kopen of huren op Apple TV in België.