Resident Evil: Extinction 2007

Het Uitsterven komt Eraan...

 • 6.2 3913 stemmen
 • 94 min
 • Horror Actie Sciencefiction
Trailer afspelen

Overlevenden van Raccoon City reizen door de Nevada-woestijn, hopende dat ze Alaska kunnen bereiken. Alice sluit zich bij deze karavaan aan, en bindt tezamen de strijd aan tegen de kwaadaardige Umbrella Corporation.


Stream Resident Evil: Extinction (2007) online in België

Wil je Resident Evil: Extinction (2007) kijken? Is de film Resident Evil: Extinction met Milla Jovovich te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Resident Evil: Extinction kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Resident Evil: Extinction te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Resident Evil: Extinction (2007) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Resident Evil: Extinction (2007)
Huur Resident Evil: Extinction (2007)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 20 september 2007
 • Speelduur 94 minuten
 • Genres Horror, Actie & Sciencefiction
 • Productie budget $45,000,000
 • Opbrengst $148,400,000
 • Productiebedrijven Screen Gems, Impact Pictures, Davis Films & Constantin Film
 • Productielanden Canada, France, Germany & United States of America
 • Trefwoorden Clone, Dystopia, Mutant, Post-apocalyptic future, Conspiracy, Evil corporation, Zombie & Based on video game.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Resident Evil: Extinction (2007) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Resident Evil: Extinction (2007) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Resident Evil: Extinction (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Resident Evil: Extinction (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Resident Evil: Extinction (2007) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Resident Evil: Extinction (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Resident Evil: Extinction (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Resident Evil: Extinction (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Resident Evil: Extinction (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Resident Evil: Extinction (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Resident Evil: Extinction (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Resident Evil: Extinction (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Resident Evil: Extinction (2007) met Milla Jovovich kopen of huren op Apple TV in België.