Here Alone 2016

  • 5.5 193 stemmen
  • 97 min
  • Horror Thriller Sciencefiction
Trailer afspelen

Nadat een vreselijke virusuitbraak de menselijke beschaving heeft verwoest, leeft Ann alleen in een bos. Met enkel een radio die enkel in het Frans uitzendt zoekt ze naar voedsel en materiaal. Slechts enkele dieren hebben het overleefd en de enige overlevenden lijken ze zwervende hordes geïnfecteerde wezens op zoek naar menselijk bloed. Op een noodlottige dag kruist Ann het pad van nog twee overlevenden, Chris en Olivia. Maar nu ze zo lang alleen heeft geleefd vindt ze het moeilijk om een band op de bouwen en mee te gaan in hun verlangen om een nieuwe gemeenschap te beginnen.


Stream Here Alone (2016) online in België

Wil je Here Alone (2016) kijken? Is de film Here Alone met Lucy Walters te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Here Alone kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Here Alone te kopen op Apple TV. Here Alone (2016) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Here Alone (2016)
Huur Here Alone (2016)
Download ondertiteling voor deze film Here Alone (2016)
Here.Alone.2016.1080p.WEB-DL.DD5.1.H264-FGT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 september 2016
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Horror, Thriller & Sciencefiction
  • Productiebedrijven Easy Open Productions, Gentile Entertainment Group & Preferred Content
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Post-apocalyptic future, Infection, Grief, Survival, Survivalist, Female protagonist, Zombie, Infected, Determination & Survivalism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Here Alone (2016) is te koop op Apple TV. Here Alone (2016) kan je in België huren op Apple TV.

De film Here Alone (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Here Alone (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Here Alone (2016) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Here Alone (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Here Alone (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Here Alone (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Here Alone (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Here Alone (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Here Alone (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Here Alone (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Here Alone (2016) met Lucy Walters kopen of huren op Apple TV in België.