All Stars 2: Old Stars 2011

Het Ultieme Trainingsweekend...

  • 6.3 24 stemmen
  • 123 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

In All Stars 2: Old Stars zorgt het onverwachte huwelijk van één van de jongens ervoor dat ze zichzelf trakteren op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona. De voetbalwedstrijd Barcelona - Real Madrid vormt het hoogtepunt van dit tripje. Maar bij de Swift Boys gaat uiteraard niets volgens planning. Noodgedwongen moeten ze zich met het busje van Harry’s Tuincentrum haasten over de Duitse en Franse wegen om te zorgen dat ze op tijd in Barcelona aankomen. Gaandeweg vragen de jongens zich af of ze wel zijn geworden wie ze wilden zijn. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is...


Stream All Stars 2: Old Stars (2011) online in België

Wil je All Stars 2: Old Stars (2011) kijken? Is de film All Stars 2: Old Stars met Danny de Munk te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je All Stars 2: Old Stars kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film All Stars 2: Old Stars te kopen op Amazon Video. All Stars 2: Old Stars (2011) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop All Stars 2: Old Stars (2011)
Huur All Stars 2: Old Stars (2011)
Download ondertiteling voor deze film All Stars 2: Old Stars (2011)
All Stars 2 Old Stars (2011) DVDRip NL gesproken DutchReleaseTeam Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 10 oktober 2011
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven All Yours Film & M&B FILM3 BV
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Funeral, Road trip, Football (soccer) & Naturism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

All Stars 2: Old Stars (2011) is te koop op Amazon Video. All Stars 2: Old Stars (2011) kan je in België huren op Amazon Video.

De film All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film All Stars 2: Old Stars (2011) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film All Stars 2: Old Stars (2011) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je All Stars 2: Old Stars (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film All Stars 2: Old Stars (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film All Stars 2: Old Stars (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. All Stars 2: Old Stars (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.