Les Choses humaines (2021) poster

Les Choses humaines 2021

  • 7.1 154 stemmen
  • 138 min
  • Drama

De Farels zijn een machtspaar: Jean is een prominente Franse expert en zijn vrouw Claire is een essayiste die bekend staat om haar radicale feminisme. Samen hebben ze een voorbeeldige zoon, Alexandre, die studeert aan een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Tijdens een kort bezoek aan Parijs ontmoet Alexandre Mila, de dochter van de nieuwe partner van zijn moeder, en nodigt haar uit voor een feestje. De volgende dag dient Mila een klacht in tegen Alexandre wegens verkrachting, waardoor de harmonie binnen het gezin wordt verstoord en een onontwarbare media-rechtsmachine in beweging wordt gezet die tegenstrijdige waarheden naar voren brengt.


Stream Les Choses humaines (2021) online in België

Wil je Les Choses humaines (2021) kijken? Is de film Les Choses humaines met Ben Attal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Les Choses humaines kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Les Choses humaines te kopen op Apple TV & Sooner. Les Choses humaines (2021) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Koop Les Choses humaines (2021)
Huur Les Choses humaines (2021)
Download ondertiteling voor deze film Les Choses humaines (2021)
Les.choses.humaines.2021.1080p.BluRay.DD+5.1.x264 Downloaden
Les.Choses.Humaines.2021.FRENCH.1080p.WEB.H264-ALLDAYiN Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 1 december 2021
  • Speelduur 138 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Curiosa Films, Films Sous Influence, France 2 Cinéma & Gaumont
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Based on novel or book, False accusations, Rape accusation, Innocent suspect & Intimate.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Les Choses humaines (2021) is te koop op Apple TV & Sooner. Les Choses humaines (2021) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

De film Les Choses humaines (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Les Choses humaines (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Les Choses humaines (2021) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Les Choses humaines (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Les Choses humaines (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Les Choses humaines (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Les Choses humaines (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Les Choses humaines (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Les Choses humaines (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Les Choses humaines (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Les Choses humaines (2021) met Ben Attal kopen of huren op Apple TV in België.