Sous les étoiles de Paris (2021) poster

Sous les étoiles de Paris 2021

  • 6.8 101 stemmen
  • 86 min
  • Drama Komedie

Christine’s leven is de laatste tijd niet gemakkelijk geweest. Haar eenzame routine bestaat uit het uitdelen van gratis voedselpakketten en het ronddwalen door de straten. Op een koude winternacht vindt ze Suli, een 8-jarige Eritrese jongen, snikkend voor haar schuilplaats. Christine begrijpt dat hij verdwaald is en gescheiden is van zijn moeder. Gelimiteerd door hun marginale situatie, beginnen ze samen aan een emotionele reis om Suli's moeder te vinden in de ondergrondse wereld van Parijs...


Stream Sous les étoiles de Paris (2021) online in België

Wil je Sous les étoiles de Paris (2021) kijken? Is de film Sous les étoiles de Paris met Catherine Frot te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sous les étoiles de Paris kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Sous les étoiles de Paris (2021) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Sous les étoiles de Paris te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Sous les étoiles de Paris (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Sous les étoiles de Paris (2021) gratis
Koop Sous les étoiles de Paris (2021)
Huur Sous les étoiles de Paris (2021)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 8 april 2021
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Productiebedrijven Arches Films & Maneki Films
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sous les étoiles de Paris (2021) met Catherine Frot is te streamen op Sooner. Sous les étoiles de Paris (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Sous les étoiles de Paris (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Sous les étoiles de Paris (2021) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Sous les étoiles de Paris (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sous les étoiles de Paris (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sous les étoiles de Paris (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sous les étoiles de Paris (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sous les étoiles de Paris (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sous les étoiles de Paris (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sous les étoiles de Paris (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sous les étoiles de Paris (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sous les étoiles de Paris (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sous les étoiles de Paris (2021) met Catherine Frot kopen of huren op Apple TV in België.