Beesten bij de Buren 2006

Originele titel: Over the Hedge

  • 6.6 4292 stemmen
  • 83 min
  • Familie Komedie Animatie
Trailer afspelen

De ondeugende en mondige wasbeer R.J. komt terecht in een bos bij andere dieren die leven onder ouderwetse omstandigheden. R.J raakt echter gefascineerd door de leefwereld voorbij de heg aan de rand van dat bos en probeert er zijn eigen logica op toe te passen bij het observeren ervan. Iedereen raakt aangemoedigd door hem en samen doen ze verwoede pogingen 'de buitenwijk' binnen te dringen.


Stream Beesten bij de Buren (2006) online in België

Wil je Beesten bij de Buren (2006) kijken? Is de film Beesten bij de Buren met Bruce Willis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Beesten bij de Buren kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Beesten bij de Buren (2006) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Beesten bij de Buren te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Beesten bij de Buren (2006) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Beesten bij de Buren (2006) gratis
Huur Beesten bij de Buren (2006)
Download ondertiteling voor deze film Over the Hedge (2006)
Toon alle ondertiteling versies
Over The Hedge TS xVID-LRC Downloaden
Over.the.Hedge.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
Over The Hedge XviD.TS-maVen Downloaden
Over.The.Hedge.2006.m-HD.x264-uSk Downloaden
Over.The.Hedge[2006]DVDrip[Eng]-MiYAN Downloaden
Over.the.Hedge.2006.Ned-DVD Downloaden
Over.The.Hedge.2006.Custom.NL.Subbed.NTSC.DVDr-FTC Downloaden
Over.The.Hedge.2006.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM] Dut Downloaden
Over The Hedge.avi Downloaden
Over the hedge.avi Downloaden
over the hedge Downloaden
Over.the.Hedge.2006.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 17 mei 2006
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Familie, Komedie & Animatie
  • Productie budget $80,000,000
  • Opbrengst $343,397,247
  • Productiebedrijven DreamWorks Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Suburbian idyll, Garbage, Entrapment, Squirrel, Garden, Grizzly bear, Forest, Racoon, Suburb, Animal & Cartoon turtle.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Beesten bij de Buren (2006) met Bruce Willis is te streamen op Telenet. Beesten bij de Buren (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Beesten bij de Buren (2006) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Beesten bij de Buren (2006) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Beesten bij de Buren (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Beesten bij de Buren (2006) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Beesten bij de Buren (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Beesten bij de Buren (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Beesten bij de Buren (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Beesten bij de Buren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Beesten bij de Buren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Beesten bij de Buren (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Beesten bij de Buren (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Beesten bij de Buren (2006) met Bruce Willis kopen of huren op Apple TV in België.