Tears of the Sun 2003

Hij was getraind om bevelen op te volgen. Hij werd een held door ze te trotseren.

  • 6.8 2201 stemmen
  • 121 min
  • Oorlog Actie Drama
Trailer afspelen

Special Navy Commander Waters heeft met zijn team een uiterst riskante missie te volbrengen in de jungle van Nigeria. Het lot van de Amerikaanse dokter Lena Kendricks, werkzaam bij Artsen Zonder Grenzen, aldaar ligt in hun handen wanneer het land verstrikt raakt in een bloederige burgeroorlog. De mooie Dr. Kendricks weigert echter de vluchtelingen achter te laten en is alleen bereid het gebied te verlaten wanneer Waters en zijn mannen "haar mensen" naar een veilige plaats dichtbij de grens brengen.


Stream Tears of the Sun (2003) online in België

Wil je Tears of the Sun (2003) kijken? Is de film Tears of the Sun met Bruce Willis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tears of the Sun kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Tears of the Sun te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Tears of the Sun (2003) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Tears of the Sun (2003)
Huur Tears of the Sun (2003)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 maart 2003
  • Speelduur 121 minuten
  • Genres Oorlog, Actie & Drama
  • Productie budget $75,000,000
  • Opbrengst $86,500,000
  • Productiebedrijven Columbia Pictures, Revolution Studios, Cheyenne Enterprises & Michael Lobell Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Civil war, War crimes, Refugee, Village, Evacuation, Border, Rescue mission, Us army, Nigeria, President, Doctor, Massacre, Brutality, Military & Child soldier.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Tears of the Sun (2003) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Tears of the Sun (2003) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Tears of the Sun (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tears of the Sun (2003) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tears of the Sun (2003) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tears of the Sun (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tears of the Sun (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tears of the Sun (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tears of the Sun (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tears of the Sun (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tears of the Sun (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tears of the Sun (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tears of the Sun (2003) met Bruce Willis kopen of huren op Apple TV in België.