American History X 1998

 • 8.3 11279 stemmen
 • 114 min
 • Drama
Trailer afspelen

Danny Vinyard is een tiener die helemaal onder invloed staat van zijn oudere broer, die skinhead Derek. Derek is de leider van een neonazistische bende en heeft door de moord op zijn vader de pest aan iedereen die anders is dan hij. Dereks daden gaan van kwaad tot erger en hij belandt uiteindelijk voor moord in de gevangenis. Daar komt hij langzaam tot nieuwe inzichten. Eenmaal op vrije voeten moet hij alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat zijn broertje niet dezelfde fouten maakt als hij...


Stream American History X (1998) online in België

Wil je American History X (1998) kijken? Is de film American History X met Edward Norton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je American History X kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film American History X te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. American History X (1998) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Download American History X (1998) Nederlandstalige ondertiteling
Toon alle ondertiteling versies
American.History.X.1998.720p.BluRay.x264-REVEiLLE Downloaden
American history X Downloaden
American History X Downloaden
American.History.X.2000.DVDRip.XViD.AC3.iNT-GRoM Downloaden
American History X (1998) DVDR - NL.subs Downloaden
American History X Downloaden
American.History.X.1998.720p.x264-hibbs Downloaden
American.History.X.1998.iNTERNAL.BDRip.x264-LiBRARiANS Downloaden
American History X Downloaden
American History X Downloaden
American History X (1998) Downloaden
American History X Downloaden
Star.Wars.Droids.S01E06.The.New.King.1080p.DSNP.WEB-DL.AAC.2.0.H.264-FLUX Downloaden
american-history-x_dutch-23148 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 1 juli 1998
 • Speelduur 114 minuten
 • Genres Drama
 • Productie budget $20,000,000
 • Opbrengst $23,900,000
 • Productiebedrijven New Line Cinema, Savoy Pictures & The Turman-Morrissey Company
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Prison, Neo-nazism, Rape, Skinhead, Sibling relationship, Swastika, Brother, Fascism, Jail, School, Los angeles, california, Family, Xenophobia, Interracial friendship & Nazism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

American History X (1998) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. American History X (1998) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film American History X (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film American History X (1998) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film American History X (1998) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je American History X (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film American History X (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film American History X (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

American History X (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

American History X (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

American History X (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

American History X (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film American History X (1998) met Edward Norton kopen of huren op Apple TV in België.