Alive 1993

 • 6.8 1364 stemmen
 • 127 min
 • Avontuur Drama Historisch
Trailer afspelen

Op vrijdag de dertiende 1972 verongelukt een vliegtuig met aan boord een jong rugbyteam boven het Andes-gebergte op de grens van Argentinië en Chili. De 27 passagiers die de ramp overleven wachten acht dagen lang in de vrieskou op hulp van buitenaf. Al gauw is het eten op en moeten de overlevenden overgaan op kannibalisme om in leven te blijven.


Stream Alive (1993) online in België

Wil je Alive (1993) kijken? Is de film Alive met Josh Hamilton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Alive kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Alive te kopen op Apple TV. Alive (1993) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Alive (1993)
Huur Alive (1993)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 15 januari 1993
 • Speelduur 127 minuten
 • Genres Avontuur, Drama & Historisch
 • Productie budget $32,000,000
 • Opbrengst $36,700,000
 • Productiebedrijven Touchstone Pictures, Film Andes S.A., The Kennedy/Marshall Company & Paramount
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Airplane wreck, Based on true story, Rugby, Survival, Stranded, Airplane crash, Cannibal, Freezing, Disaster movie & Andes mountains.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Alive (1993) is te koop op Apple TV. Alive (1993) kan je in België huren op Apple TV.

De film Alive (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Alive (1993) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Alive (1993) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Alive (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Alive (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Alive (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Alive (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Alive (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Alive (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Alive (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Alive (1993) met Josh Hamilton kopen of huren op Apple TV in België.