Against the Ice 2022

  • 6.7 510 stemmen
  • 102 min
  • Drama Avontuur Historisch
Trailer afspelen

In 1909 leidt Ejnar Mikkelsen een expeditie naar Groenland. Hij wil de bewering ontkrachten van de Verenigde Staten dat Groenland uit twee delen bestaat. Met de onervaren Iver Iversen verlaat hij onderweg het schip, dat met de resterende crewleden achterblijft, en vervolgt hij zijn reis per slee. De heren stuiten op bewijs dat Groenland uit één deel bestaat, maar worden op hun terugreis met hongersnood en moeheid geconfronteerd. Daarnaast is er geen spoor te vinden van de crew en ligt hun schip ingesloten.


Stream Against the Ice (2022) online in België

Wil je Against the Ice (2022) kijken? Is de film Against the Ice met Nikolaj Coster-Waldau te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Against the Ice kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Against the Ice (2022) streamen op Netflix.

Stream Against the Ice (2022) gratis
Download ondertiteling voor deze film Against the Ice (2022)
Against.the.Ice.2022.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264-EVO Downloaden
Against the Ice (2022) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 10 februari 2022
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Drama, Avontuur & Historisch
  • Productiebedrijven RVK Studios & Ill Kippers
  • Productielanden Denmark & Iceland
  • Trefwoorden Based on novel or book, Based on true story, Struggle for survival, Greenland, 1900s & Arctic exploration.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Against the Ice (2022) met Nikolaj Coster-Waldau is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Against the Ice (2022) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Against the Ice (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Against the Ice (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Against the Ice (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Against the Ice (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Against the Ice (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Against the Ice (2022) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Against the Ice (2022) onbeperkt gratis kijken.

Against the Ice (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Against the Ice (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Against the Ice (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Against the Ice (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.