Days of Thunder 1990

  • 6.3 1393 stemmen
  • 107 min
  • Avontuur Actie Drama
Trailer afspelen

Door de week zwijgen de motoren op het circuit. Maar in het weekend breekt de dag des oordeels aan. Dan denderen de stockcars over de baan met een snelheid van 300 km per uur. Cole Trickle heeft zijn zinnen gezet op de overwinning in een van de zwaarste autoraces van de wereld: de Daytona 500. Maar voor het zover is heeft Cole nog het een en ander uit te vechten met zijn teambaas Harry Hogge.


Stream Days of Thunder (1990) online in België

Wil je Days of Thunder (1990) kijken? Is de film Days of Thunder met Tom Cruise te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Days of Thunder kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Days of Thunder te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Days of Thunder (1990) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Days of Thunder (1990)
Days Of Thunder (1990) 720p [TEH-SONG] Downloaden
days of thunder Downloaden
Days of Thunder Downloaden
Days.of.Thunder.1990.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden
Days of Thunder Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 27 juni 1990
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Avontuur, Actie & Drama
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $157,920,733
  • Productiebedrijven Paramount & Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sports, Stock car racing, Daytona, Car crash, Rivalry, Revenge, Racing, Race car driver, Nascar, Racer, Stock car, Phoenix, arizona & Motorsport.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Days of Thunder (1990) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Days of Thunder (1990) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video.

De film Days of Thunder (1990) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Days of Thunder (1990) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Days of Thunder (1990) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Days of Thunder (1990) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Days of Thunder (1990) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Days of Thunder (1990) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Days of Thunder (1990) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Days of Thunder (1990) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Days of Thunder (1990) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Days of Thunder (1990) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Days of Thunder (1990) met Tom Cruise kopen of huren op Apple TV in België.