The Departed 2006

 • 8.1 14208 stemmen
 • 151 min
 • Drama Thriller Misdaad
Trailer afspelen

Colin Sullivan werkt voor de grote en beruchte gangster Frank Costello en krijgt de taak te infiltreren in het politiekorps van Boston. Tegelijkertijd werkt undercover-agent Billy Costigan zich op in de wereld van Costello en probeert diens vertrouwen te winnen.


Stream The Departed (2006) online in België

Wil je The Departed (2006) kijken? Is de film The Departed met Leonardo DiCaprio te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Departed kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Departed (2006) streamen op LaCinetek & MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film The Departed te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, LaCinetek & Amazon Video. The Departed (2006) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 4 oktober 2006
 • Speelduur 151 minuten
 • Genres Drama, Thriller & Misdaad
 • Productie budget $90,000,000
 • Opbrengst $291,465,000
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, Plan B Entertainment, Initial Entertainment Group, Vertigo Entertainment & Media Asia Films
 • Productielanden Hong Kong & United States of America
 • Trefwoorden Police, Undercover, Boston, massachusetts, Gangster, Irish-american, Crime boss, Friends, Remake, Mobster, Organized crime, Mafia, Undercover cop, Mole, State police, Police training & Realtor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Departed (2006) met Leonardo DiCaprio is te streamen op LaCinetek & MGM Amazon Channel. The Departed (2006) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, LaCinetek & Amazon Video. The Departed (2006) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video.

Momenteel kun je The Departed (2006) streamen op LaCinetek & MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Departed (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Departed (2006) huren op Apple TV, Google Play Movies, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Departed (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Departed (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Departed (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Departed (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Departed (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Departed (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Departed (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Departed (2006) met Leonardo DiCaprio kopen of huren op Apple TV in België.