Ballad of a White Cow 2021

Originele titel: قصیده گاو سفید

  • 6.9 37 stemmen
  • 105 min
  • Drama
Trailer afspelen

Mina's leven staat op zijn kop wanneer ze verneemt dat haar man Babak onschuldig was aan de misdaad waarvoor hij werd geëxecuteerd. De autoriteiten verontschuldigen zich voor de vergissing en bieden financiële compensatie in het vooruitzicht. Mina begint een stille strijd tegen een cynisch systeem voor haar eigen bestwil en dat van haar dochter. Net als haar geld opraakt, klopt een vreemdeling genaamd Reza bij haar aan, die zegt dat hij een schuld aan Babak komt aflossen. Mina is aanvankelijk terughoudend, maar laat Reza steeds meer in haar leven toe, zich niet bewust van het geheim dat hen met elkaar verbindt.


Stream Ballad of a White Cow (2021) online in België

Wil je Ballad of a White Cow (2021) kijken? Is de film Ballad of a White Cow met Maryam Moghaddam te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ballad of a White Cow kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Ballad of a White Cow (2021) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Ballad of a White Cow te kopen op Apple TV & Sooner. Ballad of a White Cow (2021) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Ballad of a White Cow (2021) gratis
Koop Ballad of a White Cow (2021)
Huur Ballad of a White Cow (2021)
Download ondertiteling voor deze film قصیده گاو سفید (2021)
Ballad.of.a.White.Cow.2020.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-TEPES Downloaden
1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-TEPES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 21 oktober 2021
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Caractères Productions & FilmSazan Javan
  • Productielanden France & Iran

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Ballad of a White Cow (2021) met Maryam Moghaddam is te streamen op CineMember. Ballad of a White Cow (2021) is te koop op Apple TV & Sooner. Ballad of a White Cow (2021) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Ballad of a White Cow (2021) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Ballad of a White Cow (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ballad of a White Cow (2021) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ballad of a White Cow (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ballad of a White Cow (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ballad of a White Cow (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ballad of a White Cow (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ballad of a White Cow (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ballad of a White Cow (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ballad of a White Cow (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Ballad of a White Cow (2021) met Maryam Moghaddam kopen of huren op Apple TV in België.