Finding Rin Tin Tin 2007

  • 5.8 23 stemmen
  • 90 min
  • Drama Familie
Trailer afspelen

Als Lee Duncan, een soldaat van het Amerikaanse leger, in de Eerste Wereldoorlog tussen het puin van een gebombardeerd huis een jonge hond vindt, weet hij niet dat deze Duitse herder via talloze avonturen één van de beroemdste honden ter wereld zal worden. Toch ziet alles er in het begin slecht uit: niet iedereen in het legerkamp is enthousiast over de jonge hond, die Rin Tin Tin heet. Kapitein Sandman beveelt Duncan de hond af te richten ofwel weg te doen. Duncan heeft gehoord dat er een krijgsgevangene is die honden kan africhten, als Lee toestemming heeft gaan ze samen aan de slag en een paar weken later heeft Rin Tin Tin al geleerd om de soldaten te helpen. Hij wordt steeds meer geaccepteerd, maakt zich onmisbaar en redt, van sommigen zelfs het leven.


Stream Finding Rin Tin Tin (2007) online in België

Wil je Finding Rin Tin Tin (2007) kijken? Is de film Finding Rin Tin Tin met Tyler Jensen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Finding Rin Tin Tin kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Finding Rin Tin Tin te kopen op Apple TV. Finding Rin Tin Tin (2007) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Finding Rin Tin Tin (2007)
Huur Finding Rin Tin Tin (2007)
Download ondertiteling voor deze film Finding Rin Tin Tin (2007)
Finding.Rin.Tin.Tin.2007.DVDRiP.XviD-DvF Downloaden
Finding.Rin.Tin.Tin.2007.DVDRip.XviD-VoMiT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 15 augustus 2007
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama & Familie
  • Productiebedrijven Millennium Films & EFO Films
  • Productielanden Bulgaria & United States of America
  • Trefwoorden World war i, Dog, German shepherd & War dog.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Finding Rin Tin Tin (2007) is te koop op Apple TV. Finding Rin Tin Tin (2007) kan je in België huren op Apple TV.

De film Finding Rin Tin Tin (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Finding Rin Tin Tin (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Finding Rin Tin Tin (2007) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Finding Rin Tin Tin (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Finding Rin Tin Tin (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Finding Rin Tin Tin (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Finding Rin Tin Tin (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Finding Rin Tin Tin (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Finding Rin Tin Tin (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Finding Rin Tin Tin (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Finding Rin Tin Tin (2007) met Tyler Jensen kopen of huren op Apple TV in België.