Coyote Ugly 2000

  • 6.3 1986 stemmen
  • 100 min
  • Komedie Drama Muziek Romantiek
Trailer afspelen

De jonge Violet Sanford hoopt in New York een muziekcarrière te starten. Ze wil haar kansen wagen als tekstschrijfster. Het leven in de grootstad blijkt echter een heel stuk zwaarder te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden. Zonder job kan ze de eindjes niet langer aan elkaar knopen. Wanneer ze hoort dat er in de bar 'Coyote Ugly' iemand gezocht wordt, probeert ze de eigenaar te overtuigen van haar capaciteiten. Wanneer ze 's avonds de bar binnenwandelt, staat de hele tent op zijn kop. Luide muziek weergalmt en de opgehitste mannen schreeuwen de diensters toe. Waar is Violet terechtgekomen? Kan zij zich redden tussen de andere vrouwen? En hoe zit het met haar muzikale carrière?


Stream Coyote Ugly (2000) online in België

Wil je Coyote Ugly (2000) kijken? Is de film Coyote Ugly met Piper Perabo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Coyote Ugly kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Coyote Ugly (2000) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Coyote Ugly te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Coyote Ugly (2000) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Coyote Ugly (2000) gratis
Koop Coyote Ugly (2000)
Huur Coyote Ugly (2000)
Download ondertiteling voor deze film Coyote Ugly (2000)
Coyote Ugly Downloaden
Coyote Ugly Downloaden
Coyote Ugly 2000 DVDrip XviD KLAXXON Downloaden
Coyote Ugly Downloaden
Coyote Ugly Downloaden
Coyote ugly: netherlands Downloaden
Coyote.Ugly.2000.EXTENDED.1080p.BluRay.x265 Downloaden
Coyote.Ugly.2000.EXTENDED.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 30 juli 2000
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie, Drama, Muziek & Romantiek
  • Productie budget $45,000,000
  • Opbrengst $113,900,000
  • Productiebedrijven Touchstone Pictures & Jerry Bruckheimer Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Beautiful woman.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Coyote Ugly (2000) met Piper Perabo is te streamen op Disney Plus. Coyote Ugly (2000) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Coyote Ugly (2000) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Coyote Ugly (2000) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Coyote Ugly (2000) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Coyote Ugly (2000) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Coyote Ugly (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Coyote Ugly (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Coyote Ugly (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Coyote Ugly (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Coyote Ugly (2000) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Coyote Ugly (2000) onbeperkt gratis kijken.

Coyote Ugly (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Coyote Ugly (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Coyote Ugly (2000) met Piper Perabo kopen of huren op Apple TV in België.